Inside Sales Employee

Heb jij de drive om het maximale uit jezelf te halen binnen een internationaal, snelgroeiend bedrijf?
Solliciteer dan nu, als Inside sales employee

Zet jij de klant graag op nummer 1? Ben jij commercieel ingesteld en wil jij jezelf graag ontwikkelen? Wij bieden een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- en 25 vakantiedagen. Interesse? Lees dan snel verder!

 

Wat is AFPRO Filters
Afpro Filters ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtfilters voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, datacenters, scholen, de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze energiezuinige producten worden wereldwijd ingezet met als doel het verbeteren van de binnen luchtkwaliteit en de bescherming tegen de schadelijke gevolgen van fijnstof op onze gezondheid. Afpro Filters heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland, Australië en China.

 

Wat je anderen vertelt dat je doet
Dagelijks werk jij mee aan het realiseren van een optimaal sales resultaat. Het doel van jouw functie is het proactief ondersteunen van verkoopgerichte activiteiten zodat er nieuwe leads ontstaan. Je werkt hiervoor nauw samen met onze Accountmanagers. Verder zorg je voor een optimale relatie met de klant en voel je telefonisch feilloos aan wat de behoefte van de klant is.

Uiteraard begin je met een gedegen inwerktraject en krijg jij een interne opleiding op het gebied van filtertechniek waarna jij gaat meebouwen aan de groei van onze sales. Om succesvol te zijn in deze functie ben jij commercieel onderlegd, en zijn klanttevredenheid en service jou op het lijf geschreven. Daarnaast heb je een proactieve instelling, kun je goed overzicht houden en ben jij een echte doorzetter.

 

Wat vragen wij?
Woorden als Sales en Service zijn jou op het lijf geschreven;
Bij voorkeur 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een sales functie;
HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting commercieel;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je bent woonachtig in de omgeving van Alkmaar;
Kennis van office pakketten;
Fulltime beschikbaar.

 

Wat bieden wij?
Salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand in lijn met jouw ervaring en opleiding;
Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiend, internationaal bedrijf;
Volop studiemogelijkheden;
Een enthousiast en ambitieus team;
Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantiegeld en een premievrij pensioen;
25 vakantiedagen per jaar;
De mogelijkheid om te werken in een mooi team met collega’s die de drive hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

 

AFPRO Filters en collega’s
Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf, waar de communicatielijnen zeer kort en open zijn. Wij zijn te omschrijven als een moderne, middelgrote organisatie met een directe, no-nonsense cultuur. Klantgerichtheid, betrokken, betrouwbaar, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, innovatief en gericht op kwaliteit zijn onze kerncompetenties.

 

Overtuigd?
Solliciteer dan snel en maak ons blij met jouw enthousiasme voor de functie Inside sales employee, met je motivatie en CV naar de afdeling HR via hr@afprofilters.com

Voor meer informatie over ons bedrijf en/of deze functie kun je contact opnemen met Joost Margry: 072-5675585 of check onze website www.afprofilters.com