Senior inside sales employee

Heb jij de drive om het maximale uit jezelf te halen binnen een internationaal, snelgroeiend bedrijf? Wil je werken tijdens schooluren?

Solliciteer dan nu, als commercieel medewerker binnendienst.

Zet jij de klant graag op nummer 1? Ben jij commercieel ingesteld en wil jij jezelf graag ontwikkelen? Interesse? Lees dan snel verder!

 

Wat is AFPRO Filters

Afpro Filters ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtfilters voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, datacenters, scholen, de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze energiezuinige producten worden wereldwijd ingezet met als doel het verbeteren van de binnen luchtkwaliteit en de bescherming tegen de schadelijke gevolgen van fijnstof op onze gezondheid. Afpro Filters heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland, Australië en China.

 

Wat je anderen vertelt dat je doet

Dagelijks werk jij mee aan het realiseren van een optimaal sales resultaat. Het doel van jouw functie is het proactief ondersteunen van verkoopgerichte activiteiten zodat er nieuwe leads ontstaan. Je werkt hiervoor nauw samen met onze Accountmanagers. Verder zorg je voor een optimale relatie met de klant en voel je telefonisch feilloos aan wat de behoefte van de klant is.

Uiteraard begin je met een gedegen inwerktraject en krijg jij een interne opleiding op het gebied van filtertechniek waarna jij gaat meebouwen aan de groei van onze sales. Om succesvol te zijn in deze functie ben jij commercieel onderlegd, en zijn klanttevredenheid en service jou op het lijf geschreven. Daarnaast heb je een proactieve instelling, kun je goed overzicht houden en ben jij een echte doorzetter.

Omdat jij onze senior op de afdeling bent, ben jij de vraagbaak voor ons inside sales team. Daarnaast heb je nauw contact met onze International Sales Director en fungeer je als zijn rechterhand.

 

Wat vragen wij?

  • Bij voorkeur 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een senior sales functie. Heb je dit niet maar ben je wel enorm gemotiveerd? Solliciteer dan vooral!
  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Alkmaar.

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiend, internationaal bedrijf;
  • Volop studiemogelijkheden;
  • Een enthousiast en ambitieus team;
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantiegeld en een premievrij pensioen;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • De mogelijkheid om te werken in een mooi team met collega’s die de drive hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

AFPRO Filters en collega’s

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf, waar de communicatielijnen zeer kort en open zijn. Wij zijn te omschrijven als een moderne, middelgrote organisatie met een directe, no-nonsense cultuur. Klantgerichtheid, betrokken, betrouwbaar, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, innovatief en gericht op kwaliteit zijn onze kerncompetenties.

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan contact op met Sanne van Bellen via 072-5675515.